erre befizetek blog: kivételes ajánlatok, aktuális akciók, vásárlási tippek

erre befizetek blog

Egy hónap múlva karácsony, itt egy jó ajándéktipp...

2014. november 24. - Erre befizetek

3-as_royal_antik_r_g_p_www_tonorblog_26_1416855359.JPG_1799x1524

A hagyományos írógép lehet az idei karácsony egyik nagy slágere tőlünk nyugatra. A neves írók közül sokan eleve úgy van vele, hogy nagyot alkotni csak ezeken a régies szerkezeteken lehet, de hogy az átlag felhasználók is szimpatizálnak a régi szerkezetekkel, azt mi sem jelzi jobban, minthogy táblagépükre, okostelefonjukra már több százezren töltöttek le olyan applikációt, ami dizájnjával, kattogásával egy hagyományos írógépet "utánoz". 

Német Tamás évtizedek óta foglalkozik írógépekkel, forduljatok hozzá bizalommal, akár vásárolni szeretnétek (a képen látható gyönyörű, 1910-es darab ára például most csak 88 ezer forint), akár felújíttatni. És ne csak használatban gondolkodjatok, egy ilyen írógép önmagában dísze lehet bármilyen ízlésesen berendezett szobának.

Még több részlet itt:

http://www.irogepek.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://errebefizetek.blog.hu/api/trackback/id/tr316929863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása