erre befizetek blog: kivételes ajánlatok, aktuális akciók, vásárlási tippek

erre befizetek blog

Szerepel az újévi fogadalmaid között a nyelvtanulás? Akkor ez Neked szól...

2015. január 02. - Erre befizetek

Leteszem a cigit, rendszeresen sportolok, leadok x kilót - talán ezek a legnépszerűbb újévi fogadalmak, de a sorban igen előkelő helyet foglal el a nyelvtanulás is.

Közhelyes, de ettől igaz: nagyon fontos a nyelvtudás, ha utazunk, ha a neten böngészünk, sok mindenről lemaradunk, ha nem beszéljük legalább alap szinten az angolt.

Ha pedig új munkát szeretnénk egyenesen hátrány a „nemtudás” (és előny a tudás). A jelenleg állást keresők kb. harmada beszél valamilyen idegen nyelvet, miközben az álláshirdetések közel felében szerepel elvárásként nyelvtudás.

A legnépszerűbb természetesen az angol, ezt kérik a legtöbb helyen, de a német is sokszor szerepel „elvárt nyelvként”.  

Egy jó-közepes szintre már egy év alatt simán el lehet jutni, tévhit, hogy a nyelvérzéken múlik minden, ezzel csak az akaratgyengék áltatják magukat. Ugyanis a legfontosabb az elszántság, az akarat.

A Duolingo egy nagyon jó és ingyenes online megoldás, ráadásul mobiltelefonra is letölthető az applikáció, érdemes kipróbálni.

 

Aki ellenben ragaszkodik a hagyományos nyelvtanáros-iskolás verzióhoz, annak a Brainturbo újévi akcióját ajánljuk, részletek:

http://www.brainturbo.hu/ujevi_akcio

A bejegyzés trackback címe:

https://errebefizetek.blog.hu/api/trackback/id/tr277033013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása