erre befizetek blog: kivételes ajánlatok, aktuális akciók, vásárlási tippek

erre befizetek blog

5+1 ok, hogy Sopronban töltsd a karácsonyt. Már önmagában a +1 is elég volna:)

2014. december 21. - Erre befizetek

 

1.      Sopron talán a leghangulatosabb magyar város. Mivel jó idő ígérkezik, akár egész nap lehet róni a szűk, kacskaringós utcákat, látnivaló van bőven. A Szent Orsolya templom új üvegablakai például lenyűgözőek, hogy ne csak mindig a tutiról (Tűztorony) essék szó.

2.      Nem csak a város, de a környék is vonzó. A csodaszép Fertő-tő, vagy akár Bécs autóval egy órán belül elérhetőek.

3.     Sopron emblematikus borán, a Kékfrankoson kívül a Cabernet Sauvignont és a Zweigeltet is kötelező megkóstolni. Alkalom és hely lesz rá, a borozók és borospincék szép számmal várnak minket.

4.  Ételek! A Tűztorony közelében található Erhardt étterem országszerte híres, nagyon ajánljuk mi is. Egészen pazar az ételválasztékuk, egy példa a friss menüjükből: Mangalicasteak zsályás-lilahagymás zöldbabbal, baconnel és parázsburgonyával J

5.     A fürdő-wellnes rajongók is jó helyen vannak Sopronban, az ország egyik legkedveltebb vizes központja, Bükfürdő 30-40 perc alatt kényelmesen elérhető autóval.

+1.  Bombázó ajánlat a Hotel Civitastól: félpanzióval csupán 5000 forint egy éjszaka egy fő részére  a karácsonyi akcióban. Részletek:

http://www.civitashotel.com/akcio_reszletek.php?name=kis-karacsony-sopronban-ervenyes-2014-december-21-821125-ig

A bejegyzés trackback címe:

https://errebefizetek.blog.hu/api/trackback/id/tr237001783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása