erre befizetek blog: kivételes ajánlatok, aktuális akciók, vásárlási tippek

erre befizetek blog

Szeretnétek szombat este a Dunán hajókázva vacsorázni és közben színházi előadást nézni? És mindezt most csak 5990 forintért?

2015. január 23. - Erre befizetek

Elcsépelt kifejezés a „soha vissza nem térő alkalom”, de ez most tényleg az.

A darab: Gershwin szerelmei. Rendezte: Szabó Zoltán Attila

Ez az első magyar jazz-fantasy (szóval sok lesz a zene). Egyébként a mű a híres zeneszerző életéről szól, van benne minden: izgalmak, nőügyek, és újfent: sok zene.

Ja, és kiváló színészek (Barabás Kiss Zoltán, Fehér Adrienne), valamint zenészek (Fehér Gábor-zongora; Veér Bertalan-hegedű).

Mindeközben pedig:

A nemrég felújított, csodaszép Primus (Gourmet színházhajó) megy két órát a Dunán, és felszolgálásra kerül a 4 fogásos vacsora.

És mindez most tényleg csak 5.990 forintért (9.990 az eredeti ár), szóval nem árt sietni. 

A foglalás módja: Írtok egy e-mailt nekünk (errebefizetek@gmail.com), a válaszban kaptok egy kódot, ezzel tudjátok majd átvenni a jegyet.  A hajó este 7-kor fut ki, innen: Jászai Mari tér 9-es kikötő.

A bejegyzés trackback címe:

https://errebefizetek.blog.hu/api/trackback/id/tr857100473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása