erre befizetek blog: kivételes ajánlatok, aktuális akciók, vásárlási tippek

erre befizetek blog

Miért nem jutott hamarabb eszembe? - ezt fogod mondani erre:)

2014. december 22. - Erre befizetek

Ha azt gondolod, hogy a jóga túlbuzgó „spiritiszták” valamiféle fura mozdulatokból álló értelmezhetetlen mozgásformája, akkor mindenképp olvasd ezt tovább!

-          Merthogy nem az. A lélekhez valóban sok köze van, de abban a rohanó, stresszes világban, amiben élünk, nagy szükség van valamire, amivel oldhatjuk a feszültséget, a jóga ilyen.

-          A lelkünk a testünkön (hátunkon, vállunkon, izmainkon) keresztül üzen, ha valami baja van. A jógával ezeket az üzeneteket kezelhetjük. Megtanít ellazulni, helyesen lélegezni, vagyis megfelelően bánni a testünkkel.

-          Ezek által pedig arra, hogy kizárjuk a lényegtelen dolgokat és mindig az adott feladatra koncentráljunk.

-          Nagyon intenzív mozgásforma (ezen általában mindenki meg is lepődik), a fogyás például garantált, ha jógázunk.

-          És amellett, hogy megdolgoztatja, fiatalon is tartja a testünket. Ryan Giggs, a Manchester United nemrég visszavonult focistája mindig hangoztatta, hogy a jóga „karbantartásának” köszönheti, hogy közel 40 évesen is fel tudta venni a versenyt a húszévesekkel.

-          Szóval akár saját célra, akár ajándékba ideális ajándék a jóga bérlet, pláne ha kedvezményes. Márpedig a Jóga Life Belvárosi Jógastúdió december 24-ig bizony most nagy akciókat kínál.

Részletek:

 

http://jogalife.hu/karacsonyi-jogaberlet-akcio-ajandek/

A bejegyzés trackback címe:

https://errebefizetek.blog.hu/api/trackback/id/tr667004561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása